Programma bij de buren

Naast alle activiteiten is er ook van alles te doen bij onze buren op het landgoed. Je kunt natuurlijk bij Theehuis Rhijnauwen, de Stay Okay, restaurant Vroeg of De Veldkeuken terecht op het (hopelijk zonovergoten) terras. Maar neem vooral een kijkje Fort Rhijnauwen, Boerderij de Zonnewijzer, de Amelis’Hof en het MOA.

10.30 en 13.30 uur: Rondleidingen over Fort Rhijnauwen

fort rhijnauwen excursieOm 10.30 uur start de gezinsexcursie: kinderen gratis, ouders €6.-. Om 13.30 uur start de speciale vleermuisexcursie. Een aanrader, want er zitten nogal wat vleermuizen op het fort.

Verzamelen (en betalen) aan het hek.

12.00 uur: Kijken en meehelpen op Boerderij de Zonnewijzer

Koeien op Boerderij de ZonnewijzerKom de dieren op de boerderij om 12.00 uur hun lunch geven: help de boerin een handje mee en geef de geiten hooi, de kalfjes een flesje melk. En de pony’s mogen geborsteld worden. Knuffelen vinden de dieren erg leuk!

Info: vanaf 12.00 uur. Kosten: € 2,- p.p.
Aanmelden via info@boerderijdezonnewijzer.nl

Adres: Boerderij de Zonnewijzer ligt aan de Dwarslaan tussen De Veldkeuken en de tennisclub, op loopafstand van Het Vogelnest.

Website: www.boerderijdezonnewijzer.nl

Amelis’Hof: rondleidingen, kinderactiviteiten, winkel open

amelishofOok op de Amelis’Hof een vol programma met rondleidingen, de imker die je alles over bijen vertelt, de tuincoach, kinderactiviteiten en natuurlijk een geopende landgoedwinkel met heerlijke verse producten.

Zie voor alle info www.amelishof.nl

Museum Oud Amelisweerd: Tentoonstelling STIL LEVEN

MOA tentoonstelling VanfleterenHet MOA is geopend deze zondag. Kom kijken naar de tentoonstelling STIL LEVEN, nieuw fotowerk van fotograaf Stephan Venfleteren – in dialoog met het oeuvre van Armando, Oud Amelisweerd en de omringende natuur. Het MOA biedt je een gratis rondleiding (wel entree betalen; MJK gratis).

Zie voor info www.moa.nl